A MOMA nyitott tárgyalásra és egyeztetésre a demokratikus ellenzéki pártok bármelyikével.

Az ajánlások gyűjtésének legfőbb tanulsága, hogy a magyar társadalom józan gondolkodású, az önkényuralmat elutasító polgárai egy emberként követelik a demokratikus ellenzéki erők összefogását, szövetségét.A MOMA sajtóközleménye, 2018. március 10.Sajtóközlemény

Modern Magyarország Mozgalom

 

 

    A Modern Magyarország Mozgalomnak évek óta a legfőbb politikai célja az önkényuralom felszámolása. Ezt tartalmazta az 500 napos program, amivel pártunk a demokratikus ellenzéki erők teljes körű és feltétel nélküli szövetségét kívánta megalapozni.

    A Modern Magyarország Mozgalom régóta hirdeti, hogy az önkényuralom által eltorzított, egyfordulós és tisztátalan választási rendszerben a demokratikus ellenzéknek csak akkor van esélye győzni, ha egyetlen közös jelöltet indít az önkényuralom jelöltjével szemben.

    Az ajánlási időszak lezárultával a Modern Magyarország Mozgalom kihirdeti, hogy nyilvántartásba vett bármelyik jelöltjét hajlandó visszavonni annak érdekében, hogy mind a 106 egyéni választókerületben a legesélyesebb jelöltre lehessen szavazni az önkényuralom jelöltjével szemben.

    Az ajánlások gyűjtésének legfőbb tanulsága, hogy a magyar társadalom józan gondolkodású, az önkényuralmat elutasító polgárai egy emberként követelik a demokratikus ellenzéki erők összefogását, szövetségét.

    A Modern Magyarország Mozgalom jelöltjei meghallották a választópolgárok követelését és eleget kívánnak tenni a magyar nemzet óhajának.

    A legesélyesebb jelölt megtalálása és közös kiválasztása érdekében a Modern Magyarország Mozgalom nyitott tárgyalásra és egyeztetésre a demokratikus ellenzéki pártok bármelyikével és mindegyikével.

    Magyarország jövője a tét!

 

 

Modern Magyarország Mozgalom elnöksége

Budapest, 2018. március 10.

2018/03/10