Orbán után szabadon

A Gazda – Test, kór – KépeHurrá, van saját Nemzeti NER kompatibilis betegségünk. Magunk által táplált, agresszív, lélekfaló borzalom gyengíti az ország testét. Feltételezem, ha van kollektív tudat, akkor van kollektív test is. Annak pedig fertőző betegsége. Eddig csak sejtettük, hogy van, most minden világossá vált. Ünnep.Hosszú kutatás eredményeképpen izolálták végre a betegséget országunkba behurcoló és a betegség terjedésében nagy szerepet játszó gazdatestet. Március 15-én gondosan elkülönítették, karanténba zárták, nehogy továbbfertőzzön. Több száz rendőr védte a tömeget a rendkívül veszélyes, jelenleg a betegség legborzasztóbb jeleit mutató állampolgártól.

Azonban hiába minden erőfeszítés, a betegség tovább terjed, világossá vált, a betegség a legelképesztőbb módon fertőz. Hallójáraton, és retinán keresztül is képes a gyanútlan áldozatba furakodni. A betegséget hordozó anyaállat testére különösebben nem veszélyes a kór, azonban a pszichét elképesztően képes rombolni, akár teljes személyiségzavart is okozhat.

Miként lehet elkerülni? Mit tegyen az, aki már megfertőződött? Gyógyítható-e a fertőzés okozta betegség? Komoly kérdések ezek, hiszen jelenleg a lakosság egy ötöde gyengült le kisebb nagyobb mértékben. De mindenekelőtt fontos tisztázni, hogyan ismerhetjük fel a betegséget?

A test sajnos elképesztően sunyi tüneteket mutat. Zavart beszéd, egymásnak ellentmondó cselekedetek. Súlyos esetben a valósággal való teljes szakítás. A Gazdatest funkcionálisan működik ugyan, hosszú életű lehet a fertőzött beteg, azonban környezetére elképesztő veszéllyel bír. Akikkel beszél, hasonló tüneteket mutatnak előbb, vagy utóbb, ha mentális immunrendszere nem elég erős. Indokolatlan jókedv, pillanatok alatt fellángoló agresszió. A beteg nem képes a környezetével való egyenes kommunikációra, kerüli a vele szembenálló tekintetét. Hiába javasoljuk a beteget nyugalomkeresésre, annál inkább reagál hiperaktív mozgással, ennek jelei az akaratlan kényszeres mozgások, mint a felesleges gesztikulációk, a kényszernevetés, köhincsélés, legsúlyosabb esetekben akaratlan nyelvnyújtogatás.

Breaking news: A legújabb kutatások szerint nem csak fülön és szemen keresztül, de készpénzzel, sőt, ma már banki utalással is terjed a kór. Ha pedig valaki elkapta, akkor csak az empátia, és a tájékoztatás segít. Gyógyszeres kezelés egyelőre nem ismert, a jelenlegi egyetlen gyógymód a betegséggel szemben az érzelmi és értelmi immunrendszer erősítése, más néven olvasás, tanulás.

A legfertőzöttebb egyedek saját magukat zárják karanténba, velük már felesleges is foglalkozni.

Nekik annyi.

2016/03/17