Bón Borbála

KEVESEBBET AZ ÁLLAMNAK, TÖBBET POLGÁRAINAK!

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, 1. VK

Tisztelt Választópolgár!

Dr. Bón Borbála vagyok, A Modern Magyarország Mozgalom képviselő-jelöltje a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 1. választókerületben. Nyíregyházán születtem és életem eddigi részét itt töltöttem. Sok minden érdekelt, tanultam növényvédelmet a szakközépben és főiskolára is itt jártam. Már felnőttként végeztem el Debrecenben a jogot. 

A közéletet mindig figyelemmel kísértem, érdekeltek a helyi és az országos ügyek.

Akik ismernek, tudják, mindig a jobbítás szándéka vezérel, mindig igyekszem a hozzám fordulóknak tudásomból a legjobbat adni és mindenben, amiben segítni tudok.

Vannak ügyek, amik mellé odaállok, akkor is, ha nincs érte fizetség. Hiszek abban, hogy a sok jóakaratú ember meg tudja változtatni ezt a cudar világot.

 Ugyanezt gondolom a jelenlegi helyzetről. Mindenkit érint, hogy a fiatal szakemberek tömegesen hagyják el az országunkat, mert itt nem kapnak munkát, vagy olyan fizetést kínálnak, amelyből nem lehet megélni, jövőt építeni. Fizetjük a járulékokat és az adót, de ennek ellenére közel sem biztos, hogy ellátásban is részesülünk, amikor szükségünk lesz rá. 

Nagyon sok probléma van a különböző ágazatokban, mindenhová pénz kellene, de mi stadionokat építünk, és jelentős összegeket fordítunk olyanok megsegítésére, akiknek szükségük sincs rá. 

Azért a MOMA színeiben indulok, mert egy olyan szervezetet kerestem, ahol korrekt a tájékoztatás, nem megélhetési politikusok szónokolnak, és itt látom a garanciát, hogy az ígéretből valóság lesz. Hiszen nem azt ígéri a MOMA, hogy az eddigi kenyeret majd sokkal több szeletre vágja, hiszen már nem lehet. Azt sem ígérjük, hogy majd a másikét is odaadjuk. Mi nagyobb kenyeret akarunk sütni, hogy mindenkinek jusson belőle. 

Kevesebbet az államnak, többet az állampolgárnak!

Bón Borbála