Farkas Gabriella

SZABADSÁGOT AZ EGYÉNNEK, A POLGÁRNAK ÉS A VÁLLALKOZÓNAK!

Tolna megye, 1. VK

Tisztelt Választópolgár!

Farkas Gabriella vagyok, a Modern Magyarország Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje a Tolna megyei 1. választókerületben.

1970 – ben születtem. Édesanyám óvodában dolgozott, nevelő apám rendőrként teljesített szolgálatot. Ápolónőnek tanultam, majd jó pár évvel később labdarúgó edzői végzettséget szereztem.

Három felnőtt fiú büszke anyukája vagyok. Dolgoztam önkormányzatnál, voltam fizikai munkás, mai elnevezéssel egyszerű ipari foglakozású. Jelenleg közfoglalkoztatott státuszban vagyok.

A sport végig kísérte az életemet amiért, az addig elvégzett munkámért 2006-ban „Diákokért díjat” kaptam. Kineveltem sok labdarúgó palántát, majd 2014-ben megalapítottam itt Szekszárdon a Fürge Nyuszi Gyermek Labdarúgó Egyesületet, aminek a mai napig elnöke vagyok.

A Momával 2016-ban kerültem kapcsolatba, és nagy büszkeséggel tölt el, hogy választókerületemben képviselőjelöltje lehetek.

Programunk nem bal-vagy jobb oldali, az minden hazája és honfitársai, családja, gyermekei sorsát szívén viselő honfitársunk érdekeit szolgálja. Célunk az önkényuralom megtörése és Magyarország felemelkedése.

Olyan utat választunk, amely a modern Magyarország megteremtéséhez, a fenntartható a jóléthez és biztonsághoz vezet, visszavezeti Magyarországot az európai fejlődés főáramába.

Arra törekszem, hogy méltó legyek a Modern Magyarország Mozgalom jelöltségére és az Ön bizalmára.

Szavazzon rám, szavazzon a MoMára.

Farkas Gabriella