Jávor Judit

CSAK EURÓPÁVAL LEHET NAGY MAGYARORSZÁG!

Fejér megye, 1. VK

Tisztelt Választópolgár!

Jávor Judit vagyok, matematika-fizika-angol-dráma szakos tanár, a Modern Magyarország Mozgalom képviselőjelöltje a Fejér megyei 1. sz. választókerületben. Székesfehérváron nőttem fel. A Rákócziba jártam általános iskolába, és a József Attila Gimnáziumban érettségiztem.

Első diplomám megszerzése után a város több általános és középiskolájában tanítottam. Így nekem Fehérvár nemcsak a gyerekkort, a családot, a barátokat jelenti, de mestereket és tanítványokat is.

Azért kezdtem politizálni, mert hiszem, hogy a nemzet felemelkedéséhez tisztakezű, európai értékeket valló, a közösség iránt elkötelezett politikusokra van szükség. Tudom, hogy a Modern Magyarország Mozgalom ehhez az értékrendhez ragaszkodik.

Képviselőként legfontosabb célom lesz, hogy Fehérváron is, mint az egész országban a MOMA által sütött nagyobb kenyérből több jusson oktatásra, egészségügyre. Az élet minden területén érvényesüljön a szabadság, az esélyegyenlőség! Fontosnak tartom, hogy a város gazdasági és kulturális életében jelentős szerepet játszó felsőoktatási intézmények újra szabadon működhessenek, és a diákság frissessége további értékeket hozzon. Elengedhetetlen a közlekedés, különösen a közösségi közlekedés fejlesztése.

Mindenképpen támogatandónak tartom Fehérvár távolabbi kulturális törekvéseit és az ezekre való felkészülést, mint a Szent István Emlékév.

Olyan országot szeretnék építeni, ahol a nemzedékek jó létben élnek együtt. Ahol a feltörekvő korosztályok is megtalálják számításukat. Mert minden nagyszülő megérdemli, hogy naponta megölelhesse az unokáit. Nem akarok Skype-nagymama lenni!

CSAK EURÓPÁVAL LEHET NAGY MAGYARORSZÁG

Jávor Judit