Károlyi Zoltán

KEVESEBBET AZ ÁLLAMNAK, TÖBBET POLGÁRAINAK!

Bács-Kiskun megye, 1. VK

Tisztelt Választópolgár!

Dr Károlyi Zoltán vagyok, a Modern Magyarország Mozgalom képviselőjelöltje a Bács-Kiskun megyei 1. választókerületben.  

41 éve szolgálom Kecskemét és környéke polgárainak egészségét. Orvosi diplomám mellett négy szakvizsgám van, belgyógyász–endokrinologusként dolgozom, a pajzsmirigy betegségek és a nőgyógyászati endokrinologia területén. Fő célom a gyermekvállalás elősegítése.  Betegeim sorsán át látom az ország, a város és vidéke problémáit.  Nehezedik az anyagi helyzet és kitolódik a gyermekvállalási életkor.

 Kecskemét a szocializmus éveiben vált nagyvárossá. Tömegével költöztek ide munkások és értelmiségiek. Ezek többsége a város perifériáján épülő lakónegyedekben és a környező falvakban telepedett le, miután ott volt olcsóbb a lakhatás megteremtése. Ezek a perifériák a rendszerváltást követő években tovább nőttek, infrastruktúrájuk, úthálózatuk azonban fejletlen, elmaradott, falusias szintű maradt. Mindezt 20 éve szemléli tétlenül a város FIDESZ- es vezetése. Ezeket a perifériákat és a környező településeket akarom, megválasztásom esetén, kiemelten képviselni és fejleszteni. Tűrhetetlen, hogy a város csak a főtérre és környékére, a látogatóknak szánt látszatra költsön. Az energiaellátás, az utak, az infrastruktúra fejlesztése a közembert és a vállalkozót is megilleti, a város nem csak a hivatalnoki karé, amely 20 éve édeskeveset tesz érte.

Kevesebbet az államnak, többet polgárainak! Ez a Modern Magyarország Mozgalom programjának egyik kulcsmondata. Egyetértek!

Károlyi Zoltán