Kovács Magdolna

FELLENDÜLÉSSEL A SZEGÉNYSÉG ELLEN!

Békés megye, 4. VK

Tisztelt Választópolgár!

Kovács Magdolna vagyok, az Ön és a Modern Magyarország Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje a Békés megyei 4. választókerületben.

Orosházán születtem, ezen a vidéken végeztem iskoláimat, itt alapítottam családot. Itt lettem vállalkozó, egy szóval itt élek Önökkel, úgy, mint Önök. Munkám során nagyon sok emberrel találkozom, az ő elégedetlenségük váltotta ki belőlem a tenni akarást. Az Orbán kormányok alatt nem jó tanárnak lenni, nem jó nővérnek, nem jó orvosnak, nem jó vállalkozni, nem jó munkát vállalni. Tudom, hogy Magyarország lehet élhetőbb, tudom, hogy erre a Modern Magyarország jelent garanciát. A MOMA a jelöltjeinek múltja és lelkiismerete tiszta, ezért is akartam közéjük tartozni.

Térségünk, mint az orbáni Magyarországon a vidék általában, elfelejtett, mellőzött terület. Hiányoznak a fejlesztések, a beruházások, melyek munkahelyet teremtenének. Nem csoda, hogy itt a legalacsonyabb az átlagbér. Oly sok terület szorul segítségre, hogy adja magát, ígérjünk valami beválthatatlant a választóknak a támogatásukért. Mi nem fogunk felelőtlenül ígérgetni. Nem veszünk el senkitől, hogy ebből adjunk másnak többet. Mi nem az egyre fogyó kenyeret akarjuk újra és újra másként elosztani, mi nagyobb kenyeret fogunk sütni, hogy mind többeknek jusson minél több.

Akinek ezt képviselnie kellene a körzetünkben, az éppen a mentelmi joga mögé bújva próbálja elkerülni a felelősségre vonást. Gyermekeink elmenekülnek, már nem itthon akarják megvalósítani álmaikat, álmainkat és mi nem teszünk mást, mint tehetetlenül nézzük. Édesanya vagyok, két gyermekem külföldön él. Az Ön segítségével azért fogok harcolni, hogy ne csak skype nagymama lehessek, és Ön is naponta ölelhesse gyermekét, unokáját. Hiszek a család erejében és tudom, hogy egy normális országban ez adja a társadalom erejét!

Fellendüléssel a szegénység ellen!

Kovács Magdolna