Virányi András

FELLENDÜLÉSSEL A SZEGÉNYSÉG ELLEN!

Pest megye, 11. VK

Tisztelt Választópolgár!

Virányi András vagyok, a digitális közösségben ismertebb nevemen „a Bandita”, a Modern Magyarország Mozgalom képviselő-jelöltje a Pest-megyei 11. választókerületben.

1968-ban születtem, Nyíregyházán. Munkáscsaládból származom, magam is ezen a pályán indultam el. 1991-ben diplomáztam, ennek ellenére az életem során mindig a két kezem munkájából éltem. Szinte minden beosztást végigjártam a segédmunkástól, a gyári betanított munkán át a kiskereskedelmi vezetőig. Közelről láttam, milyen azok bérezése, akik a munkát két kezükkel, műszakban, a gép, vagy a kórházi ágy mellett végzik.

Évekkel ezelőtt kezdtem el a közélettel intenzívebben foglakozni. Addig csak viseltem a döntések következményeit, testközelből láttam hiányosságait, a politika mind távolabbra való kerülését a mindennapok általa okozott gondjaitól. Számomra különösen érzékeny terület a szegénység mind nagyobb szakadéka, a munka egyre kisebb megbecsülése, a törvénykezés igazságtalansága, a jogok lábbal tiprása.

A politikai közélet jelenlegi szereplői nagyrészt alkalmatlanok az ország irányítására, előbbre helyezik saját érdekeiket az emberek boldogulásánál. Véleményem szerint szakértőkre van szükség az ország irányításában, a szakmai területen túl a politikai irányításban is, hogy a jogalkotás élhetőséget, biztonságot, igazi szolidaritást teremtsen. Ezért csatlakoztam a Modern Magyarország Mozgalom párthoz, ahol ezt biztosítva látom, ezért indulok a MOMA jelöltjeként a következő országgyűlési választáson.

Az országon egy jogbiztonságon, szolidaritáson alapuló, európai értékrendű, igazságos program segíthet, amelyet szakemberek dolgoznak ki és hajtanak végre. Ehhez kérem támogatásukat.

Virányi András